Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό μας

Άσπα και Χριστίνα Καράτζιου

aspa-xristina

Άσπα Καράτζιου

Η κα Άσπα Καράτζιου είναι Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Είναι ιδιοκτήτρια Νηπιαγωγείου – Παιδικού Σταθμού που λειτούργησε από το 1997 στο κέντρο της πόλης και ιδιοκτήτρια Νηπιαγωγείου – Παιδικού – Βρεφικού Σταθμού που λειτουργεί από το 2004 στις σημερινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Είναι η Διευθύντρια του Σχολείου μας.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων Νομού Λάρισας από το 1999 ως το 2011, είναι ιδρυτικό μέλος του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Ιδιοκτητών Παιδικών Σταθμών (ΠΑΝΘΕΣΙΠΣ), είναι μέλος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Ελλάδας ( Σ.Ι.Ε.Ι.Ε.), είναι μέλος του Συλλόγου Ιδιωτικών Μεγάλων και Μικρών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων Ελλάδος (Σ.Ι.Μ.ΜΙ.ΠΑ.Σ.Ε.) και είναι μέλλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών (ΠΑ.Σ.Ι.Π.Σ.).

Χριστίνα Καράτζιου

Η κα Χριστίνα Καράτζιου είναι Πτυχιούχος Βρεφονηπιοκόμος.
Είναι ιδιοκτήτρια Νηπιαγωγείου – Παιδικού Σταθμού που λειτούργησε από το 1997 στο κέντρο της πόλης και ιδιοκτήτρια Νηπιαγωγείου – Παιδικού – Βρεφικού Σταθμού που λειτουργεί από το 2004 στις σημερινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Είναι η Διευθύντρια του Βρεφονηπιακού μας Σταθμού.

Είναι μέλος του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Ιδιοκτητών Παιδικών Σταθμών (ΠΑΝΘΕΣΙΠΣ), είναι μέλος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Ελλάδας ( Σ.Ι.Ε.Ι.Ε.) και είναι μέλος του Συλλόγου Ιδιωτικών Μεγάλων και Μικρών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων Ελλάδος (Σ.Ι.Μ.ΜΙ.ΠΑ.Σ.Ε.).

Το Κέντρο προσχολικής αγωγής Άσπα και Χριστίνα Καράτζιου στελεχώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό, βρεφονηπιοκόμους, νηπιαγωγούς και παιδαγωγούς που με αγάπη και υπευθυνότητα,  αναλαμβάνουν την φροντίδα και προσχολική αγωγή των παιδιών.

 

 

karatziou-ekpaideutiko-proswpiko

 

prosopiko

 

Παιδικός σταθμός Καράτζιου - Εκπαιδευτικό προσωπικό

 
espa