Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ 2021

Μέσα σε κατανυκτική και εορταστική ατμόσφαιρα και τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση, παρουσία μόνον των μικρών μας μαθητών.

Οι μαθητές του τμήματος του Νηπιαγωγείου, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και το μουσικοκινητικό σύστημα ORFF, αναπαράστησαν τα όσα συνέβησαν την Άγια Νύχτα της γέννησης του Χριστού.

Οι μαθητές του τμήματος των Προνηπίων ως χαριτωμένα, ακούραστα και πολύ εργατικά Ξωτικά έφτιαξαν στο εργαστήριο τους δώρα και δωράκια και βοήθησαν τον Άγιο Βασίλη να τα πάει σε όλου του κόσμου τα παιδάκια.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ελληνικά και αγγλικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πατροπαράδοτα κάλαντα, τα οποία τραγούδησαν τα παιδιά της παιδικής χορωδίας.

Με μεγάλη έκπληξη και ενθουσιασμό έγινε δεκτός από μικρούς και μεγάλους ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος, αφού έλαβε το γράμμα, που του είχαν στείλει πριν από λίγες ημέρες οι μικροί μαθητές, πήρε το ιπτάμενο έλκηθρό του, το οποίο το έσερναν ελάφια, επισκέφθηκε το χώρο της εκδήλωσης και μοίρασε πλούσια δώρα σε όλα τα παιδιά.

Οι μικροί μαθητές ευχήθηκαν σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές, Χαρούμενα Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο και Υγιές το 2022!

xistoygenniatiki-giorti-4 xristoygenniatiki-giorti1-2021 xristoygenniatiki-giorti-4 xristoygenniatiki-giorti-6 xristoygenniatiki-giorti-2021-2 xristoygenniatiki-giorti-2021-3

 
espa