Εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2018-2019

Μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η Μεγάλη Καλοκαιρινή Εκδήλωση του Σχολείου μας στον καταπράσινο κήπο μας παρουσία γονέων των μικρών μαθητών και πλήθους κόσμου.
Οι λιλιπούτειοι μαθητές του τμήματος του Μικρού Παιδικού Σταθμού, ως «Ναυτάκια», παρέσυραν ακόμα και τους ενήλικες στο μαγικό μουσικό ταξίδι τους!
Ακολούθησε το θεαματικό «Πάρτι των της Θάλασσας με τα Ψάρια», όπου οι μαθητές των τμημάτων του Μεγάλου Παιδικού Σταθμού ντυμένοι χταπόδια, καβουράκια, ψαράκια και γοργόνες αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Θάλασσας και συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε ένα πρωτότυπο πάρτι – έκπληξη!
Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την παράσταση της «Οι Πειρατές στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού και οι Γοργόνες», από του μαθητές των τμημάτων των Προνηπίων και του Νηπιαγωγείου.
Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και δώρων σε όλους τους μαθητές του σχολείου καθώς και των φακέλων με τις εργασίες, που έκαναν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στην έκθεση από τις πλούσιες δραστηριότητες και κατασκευές και θαύμασαν τις εργασίες των μικρών μαθητών.

paidikos-stathmos-karatziou-kalokairinh-giorth

paidikos-stathmos-karatziou-kalokairinh-giorth

 
espa