Ο Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού Έτους 2018 – 2019!!!

Μέσα σε κλίμα χαράς έγινε ο Αγιασμός για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς 2018 – 2019  στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις του Πρωτοποριακού Κέντρου Προσχολικής Αγωγής «Νηπιαγωγείου – Παιδικού – Βρεφικού Σταθμού Άσπα και Χριστίνα Καράτζιου», το οποίο βρίσκεται στο 7ο χιλ. Λάρισας – Τρικάλων, στη Λάρισα, παρουσία των μικρών μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η διευθύντρια κα Άσπα Καράτζιου καλωσόρισε όλους τους μαθητές στο σχολείο και τόνισε ότι θα εφαρμοστούν κατά τη σχολική χρονιά 2018- 2019 υπερσύγχρονα συστήματα αγωγής, όπως το Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών για το Νηπιαγωγείο, το Πρόγραμμα της Ευέλικτης Ζώνης, η μέθοδος Project, το Μοντεσσοριανό Σύστημα Αγωγής, το Μουσικοκινητικό Σύστημα Orff, Χορός, Ρυθμική, Γυμναστική, Τένις, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Ενόργανη Γυμναστική, Μπαλέτο, Αγγλικά και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές αποκλειστικά για μικρά παιδιά. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα, το οποίο επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, όσον αφορά τις δεξιότητες, που θα αποκτήσουν οι λιλιπούτειοι μαθητές συνδυάζοντας την μάθηση, το παιχνίδι και την δημιουργική έκφραση των παιδιών.

Ο κυριότερος στόχος Νηπιαγωγείου – Παιδικού – Βρεφικού Σταθμού «Άσπα και Χριστίνα Καράτζιου» είναι η ισόρροπη και ολόπλευρη ψυχική, σωματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών καθώς και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους. Η κα Άσπα Καράτζιου ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό καλή δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά.

 
espa